Contact pofta buna bebe

Contacteaza-ne!

Asteptam cu drag sugestiile si impresiile voastre la contact@poftabunabebe.ro! Parerile voastre sunt importante pentru noi. Diversificare usoara!

Email de contact

contact@poftabunabebe.ro

Pentru contracte de publicitate ne puteti contacta pe email.

NOU

Aplicatia mobila AmiYammi: Alimente bebelusi

AmiYammi Combinatii de alimente rapide si gustoase pentru 100 de alimente

Vrei si tu aplicatia Diversificare?

Cate mese trebuie sa aiba bebelusului? Cum se prepara alimentele? Ce alimente sunt permise in functie de varsta bebelusului? 

Pentru toate aceste intrebari si multe altele gasesti raspuns in aplicatie.


Toate informatiile de care ai nevoie pentru o diversificare usoara intr-un singur loc si usor de accesat! In plus poti pastra un jurnal al meselor. Astfel o sa iti fie mult mai usor sa tii regula de 3 zile. O sa ai la indemana oricand un rezumat al meselor si toate alimentele noi introduse.

Te asteptam si pe Facebook

Vrei sa afli mai multe despre diversificare si despre noi? Hai pe pagina noastra de Facebook Diversificare Aplicatia. 

Te asteptam si in comunitatea noastra. Un grup mare de mamici cu experienta diversificarii te asteapta pe Pofta Buna Bebe

O sa gasesti si idei de retete pentru bebelusi. Daca ai intrebari le poti adresa grupului, si mamicile iti pot impartasi din experienta lor. Sau poate vrei chiar tu sa iti exprimi parerile, sau exemple din rutina de mese a bebelusului tau.

Retete gustoase pentru bebelusul tau

Urmeaza sa incepi diversificarea?

Aici poti vedea un Ghid de diversificare pas cu pas. Ghidul include exemple de scheme de diversificare, tabel cu alimente in functie de varsta si alte date ce o sa te ajute pentru o experienta usoara de diversificare!

Ai intrebari legate de diversificare?

Verifica sectiunea noastra de raspunsuri la intrebari frecvente legate de diversificare. Poate gasesti informatiile de care ai nevoie. Inclusiv pe grupul nostru Pofta Buna Bebe poti sa pui intrebari si sigur vei primi raspunsuri! 

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts.
Click to show error

Error: Server configuration issue