retete pentru bebelusi peste
7 luni

cous cous oparit in lapte cu mar la cuptor

Cous Cous cu mar la cuptor

Ingrediente

2 linguri de cous cous
lapte de vaca sau de capra
1 mar
optional 1/2 lingurita de scortisoara Ceylon

Mod de preparare

1. Opariti cous cous-ul in lapte: adaugati lapte fierbinte peste cous cous (se pune aproximativ aceeasi cantitate de lapte ca si cous cous sau urmati instructiunile de pe pachetul de cous cous). Daca folositi lapte de tara atunci fierbeti-l timp de 10 minute inainte sa il folositi pentru a opari cous cous-ul.
2. Mărul (lasat în coajă) il curățați doar de sâmburi și il puneți în cuptorul preîncălzit la 185 grade Celsius timp de aproximativ 30 de minute.
3. Scoateți doar miezul din măr după ce se răceste puțin. Pisați cu furculița sau blenduiti dacă e cazul și amestecați cu cous cous-ul. Presarati deasupra scortisoara daca doriti.
Pofta buna bebe!

Categorii de retete

Vezi retete pentru mic dejun, pranz, cina sau gustari.

Mic dejun

Vezi retete delicioase pentru micul dejun al bebelusului tau!

pranz

Nu mai ai idee ce sa ii dai la pranz bebelusului? Inspira-te din retetele noastre.

CINA

Vine cina? Nu stii ce sa mai gatesti? Vezi aici ce poti sa ii oferi bebelusului tau!

Gustari

E timpul de o gustarica? Gasesti aici idei!

Retete VIDEO

Branza de casa facuta cu iaurt
Prajitura cu zmeura fara zahar
Branza de casa facuta cu lamaie

Cum se prepara cerealele?

Vezi aici cum sa pregatesti cereale gustoase si sanatoase pentru copilasul tau. O sa vezi informatii despre cum se gatesc si daca necesita hidratare. Prin hidratare acestea devin mai usor de digerat, iar absorbtia nutrientilor este favorizata prin indepartarea invelisului exterior. Fulgii nu necesita hidratare.

Vrei sa tii regula de 3 zile?

Vrei sa oferi 1 aliment nou la 3 zile si sa tii mai usor evidenta tuturor alimentelor ce le introduci in alimentatia copilasului tau? Sau pur si simplu sa poti sa planifici usor mesele? Poti folosi aplicatia noastra Diversificare. E gratuita si garantat te va ajuta.

Postari similare